Excursie Biowalking in Oosterhout

Algemeen Kort nieuws

OOSTERHOUT - Gidsen van IVN RijnWaal verzorgen donderdag 18 november in samenwerking met gezondheidscentrum ONS Oosterhout een biowalk–excursie in Oosterhout. Start vanaf Buitenplaats Oosterhout aan de Van Boetzelaerstraat 10-12 in Oosterhout om 10.30 uur. De groep wordt begeleid door studenten van HAN-Nijmegen.

Biowalking is een combinatie van bewegen, natuur en gezelligheid. “We gaan wandelen in de natuur en genieten van de prachtige herfstkleuren. Het eerste deel gaat in een langzaam tempo en er is aandacht voor al wat de natuur biedt. Tijdens het tweede deel wordt er wat steviger door gestapt. Na afloop gaan we gezamenlijk koffie of thee drinken bij het gezondheidscentrum ONS in Oosterhout.”

Deelname is voor iedereen opengesteld tegen een vergoeding van 5,00 euro per persoon inclusief koffie of thee. U kunt zich aanmelden voor deze tocht via spark@onsgezondheidserf.nl of een appje naar 06-40945401 (Annelies Stokkel). Graag met vermelding van uw naam, telefoonnummer en datum van de tocht.