Workshopreeks: maak van je wensberoep de werkelijkheid

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - In november start het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen een reeks workshops gericht op mensen met een wensberoep die hier graag de werkelijkheid van willen maken. De reeks bestaat uit drie workshops om je wensberoep meer vorm te geven en in actie te komen. De workshops zijn geheel kosteloos.

Op maandag 22 november begint de reeks met de workshop ‘van Wens naar WERKelijkheid’. Tijdens deze eerste workshop word je uitgedaagd om je wensberoep verder te onderzoeken en je mogelijkheden te ontdekken. In de tweede workshop ‘van Plan naar Actie’ op maandag 13 december ga je aan de slag met een concreet stappenplan dat je gaat helpen om in actie te komen en de stap in de richting van je wens te verwezenlijken. De laatste workshop, de terugkomdag, vindt plaats op maandag 10 januari 2022 en is bedoeld om te bespreken hoe je acties zijn verlopen. Tevens is deze dag een steun in de rug om echt in actie te komen.

Alle drie de workshops zijn van 09.30 tot 12.30 uur en worden gegeven in Nijmegen. Het is alleen mogelijk om je voor de hele workshopreeks aan te melden. Daarom is het van belang om op de genoemde data beschikbaar te zijn. Meer informatie over de workshopreeks is te vinden op rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl. Direct aanmelden voor de workshops kan via rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl.