De Stevenskerk in volle glorie (Archieffoto Eric van Haalen)
De Stevenskerk in volle glorie (Archieffoto Eric van Haalen) Foto:

Steun de Stevenskerk, word Stevenier

NIJMEGEN - Het reguliere onderhoud van de Stevenskerk in Nijmegen wordt steeds duurder en de kerk ontvangt geen structurele gemeentelijke subsidie. "Om de openstelling van de Stevenskerk ook voor iedereen in de toekomst te kunnen garanderen, is uw hulp hard nodig!", aldus Stichting Stevenskerk.

"Zit de Stevenskerk ook in uw hart? Al voor 3,50 euro per maand bent u Vriend van de Stevenskerk. Ook een andere maandelijkse, jaarlijkse of eenmalige bijdrage is mogelijk. Word Vriend door te reageren via de website www.stevenskerk.nl."

"De Steveniers zijn betrokken bij de stad, haar historie en haar toekomst en nemen verantwoordelijkheid voor de Stevenskerk. Als Stevenier draagt u bij met 365 euro per jaar (of meer) waarmee u symbolisch één dag in het jaar de kerk onderhoudt." Dankzij de Geefwet voor culturele instellingen is uw periodieke schenking fiscaal aftrekbaar voor 125%. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Schreurs, p.schreurs@stevenskerk.nl, tel. 024 - 369 4710 of kijk op de website.
Ook met een eenmalige donatie steunt u de Stevenskerk. Wilt u nu direct een extra donatie doen? Maak uw donatie over op NL75 RABO 0135 828 678 t.a.v. Stichting Stevenskerk. Ook nalaten aan de Stevenskerk kan. Met uw nalatenschap wordt geïnvesteerd in het restaureren en renoveren van het gebouw. Meer info in de brochure Geef de Stevenskerk door. Vraag deze aan via p.schreurs@stevenskerk.nl of tel. 024 360 4710.