Nieuw in Nijmegen e.o.: ApotheekBezorgt

NIJMEGEN - Heeft u ook al de bezorgers van ApotheekBezorgt in Nijmegen zien fietsen terwijl ze de medicijnen van ruim 50.000 Nijmegenaren aan het bezorgen zijn? Vanaf nu kunt u als inwoner van Nijmegen en Lent gebruikmaken van de gratis bezorgdienst van medicijnen en -hulpmiddelen: ApotheekBezorgt.

Is gratis bezorgen van medicijnen nieuw? Nee, dat niet. Dat de klant vanaf nu zelf de bezorglocatie en het tijdsblok kiest wél. Vier Nijmeegse apotheken bieden hun patiënten als eerste in Nederland deze service aan.

Gemak voor de klant

In een tijd waarin lokale dienstverlening meer en meer op prijs gesteld wordt en bezorging aan huis voor meer gemak staat, nemen vier apotheken in Nijmegen het voortouw de apotheekklant maximaal te faciliteren. Het gaat om apotheken Nijmegen-Oost, Beckers, Pegasus en De Duffelt. De apotheken bieden als eerste in Nederland de ‘thuisbezorgd' voor de apotheek, maar dan juist niet alleen voor thuis maar waar en wanneer het voor de klant uitkomt! En het kost niets.

De Nijmeegse apotheken willen graag dat hun ruim 50.000 klanten ‘op schone wijze’ hun genees- en medische hulpmiddelen ontvangen. Dat gebeurt op de elektrische bakfietsen of -auto.

Hoe het werkt

De Nijmeegse apotheken werken onder meer door de centrale ligging nauw samen met de huisartsen in Nijmegen en omstreken.

Door de vrije apotheekkeuze én deze goede samenwerking is overstappen en aanmelden voor deze dienst simpel. De klant meldt zich aan bij apotheekbezorgt.nl. Een apothekersassistente van deze apotheken neemt contact op voor de verdere verwerking van de gegevens.

Een team van apothekersassistenten in Nijmegen beantwoordt de vragen via Whatsapp: 06 – 30 89 73 83.