Luna Zegers.
Luna Zegers. Foto:

Combi flamenco en jazz

WIJCHEN - Entre Dos Mundos is een sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling waarin zangeres en componiste Luna Zegers zingt en vertelt over thema's als identiteit, verlangen, levenslust, liefde en verlies. Ze koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid. Ze staat met haar programma vrijdag 10 december op de planken van Theater 't Mozaïek in Wijchen. Aanvang 20.15 uur, kaarten 19,50 euro. 
Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl


 

Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid. Luna verweeft in Entre Dos Mundos haar liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.

Luna Zegers studeerde in 2015 als eerste (en nog steeds enige) niet-Spaanse af in flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona, een absoluut unicum. In 2010 sloot ze cum laude haar zangopleiding af aan het Conservatorium van Amsterdam.