Signeersessie Erik Hilgers

NIJMEGEN - Erik Hilgers uit Nijmegen signeert dinsdag 7 december zijn debuutroman 'Terug naar de kloof' bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers aan de Marikenstraat 29 in Nijmegen. Hilgers signeert van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Hilgers besloot begin van dit jaar om het allemaal anders te doen. Hij zegde zijn baan op en besloot zijn tijd te investeren in waar hij echt gelukkig van wordt. Hij begon aan een wereldreis en maakte zijn grootste droom waar: hij schreef zijn debuutroman Terug naar de kloof. Deze psychologische roman speelt zich af in de mysterieuze gebergten van het Midden-Oosten.

Word Vriend en ontvang puzzel Stevenskerk

NIJMEGEN - Volgend jaar bestaat de Stevenskerk in Nijmegen 750 jaar. Om de openstelling van dit monument te kunnen garanderen, zijn onderhoud en restauratie noodzakelijk. Voor de komende tien jaar zijn er meerdere restauratieprojecten gepland. De kosten bedragen 7,8 miljoen euro. De Rijksdienst heeft een bedrag van 5,5 miljoen euro toegezegd voor het tienjarig restauratieplan, met als voorwaarde dat Stichting Stevenskerk zelf 2,3 miljoen euro inbrengt. Voor iedere euro die u steunt, draagt het Rijk 2 euro bij om de noodzakelijke restauraties te kunnen bekostigen. Word (weer) Vriend van de Stevenskerk! Als u nu Vriend wordt van de Stevenskerk met een maandelijkse bijdrage van 7,50 euro of meer ontvangt u de 3D-puzzel van de Stevenskerk. Ga naar www.stevenskerk.nl en klik op doneren en helpen.

Theater dicht

NIJMEGEN - "Als gevolg van de recent aangescherpte corona-maatregelen zullen de meeste concerten en voorstellingen vanaf 28 november geannuleerd, dan wel verplaatst worden. We doen ons best om al onze gasten zo spoedig mogelijk te informeren. Per telefoon verwachten we moeilijk bereikbaar te zijn en vragen begrip voor deze situatie", aldus Stadsschouwburg en De Vereeniging.

Expo keramiek

WIJCHEN - Zes leden van Keramiek Centraal exposeren in het Kunsthuis, met werk dat varieert van gedraaid kleurrijk gebruiksgoed tot strakke of grillige handgevormde objecten. Te zien in het Kunsthuis (voormalig Gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24 in Wijchen t/m 19 december, zaterdag en zondag 12.00-17.00 uur. Toegang gratis.