Afbeelding

Prins van Knotsenburg deelt coROYna lovepakketten uit

Algemeen

NIJMEGEN - De coronamaatregelen zetten een streep door veel activiteiten. De nieuwe Prins van Knotsenburg Prins Roy I denkt liever in mogelijkheden. Hieronder zijn persoonlijke oproep.

Beste Knotsenburgers en vrienden van Knotsenburg,

Voor velen van u betekent de decembermaand ‘warmte, gezelligheid en samenzijn’. Misschien dit jaar nog wel meer dan andere jaren. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben juist in deze tijd een extra steuntje in de rug nodig.

Zoals eerder al door ons is aangegeven, staan het Prinsenkabinet van Knotsenburg voor verbinding, dit in de breedste vorm en niet alleen met carnaval. Vandaar dat wij de komende dagen gaan gebruiken om met mensen in verbinding te komen. Mensen die, om wat voor een reden dan ook, juist nu even een extra hart onder de riem verdienen. 

Dit initiatief heeft inmiddels veel steun gekregen van diverse bedrijven maar ook van particulieren. Door hen is het mogelijk gemaakt om nu al 40 mensen te verblijden met een coROYna lovepakket. Kent u iemand die een LOVE pakket verdient? Mail dan uw motivatie vóór 11 december naar CP@FOCN.NU Misschien geven zij straks iemand, namens u, zo’n geweldig pakket!

Vermeld hierbij, naast uw motivatie, ook uw naam en uw telefoonnummer zodat er contact met u opgenomen kan worden als uw voordracht wordt geselecteerd. Alleen motivaties/aanmeldingen via de e-mail worden in behandeling genomen.

Namens het Prinsenkabinet 

Prins Roy I