Corrie van Binsbergen, Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet.
Corrie van Binsbergen, Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet. Foto:

Slotvoorstelling Corrie van Binsbergen & Toon Tellegen

NIJMEGEN - Na maar liefst achttien jaar samenwerken nemen componist, gitarist Corrie van Binsbergen en schrijver Toon Tellegen beide afscheid van het toneel. 

Met Stravinsky’s motto ‘always end with a big bang’ sluiten ze, vergezeld door het Wisselend Toonkwintet, af met de theatertour 'Wie Zouden Wij Anders Zijn...' op zondag 12 december. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is deze muziektheatervoorstelling verplaatst naar 14.30 uur. 

De voorstelling is zowel live als via livestream vanuit je eigen woonkamer te zien. De live voorstelling is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de livestream verkrijgbaar.
Al jaren bewijzen Corrie van Binsbergen en Toon Tellegen dat muziek, literatuur en filosofie fantastisch samen gaan. Steeds opnieuw slagen ze er in een wonderbaarlijke sfeer te scheppen van weemoed en verlangen, absurde redenaties en feestijle avontuurlijkheid.

In 'Wie Zouden Wij Anders Zijn...' brengen ze een poëtische selectie uit de dierenverhalen. Over de tijd, over feestjes, over afscheid nemen en over te zijn of niet zijn. Het kwintet wordt gevormd door Joost Buis (trombone en lapsteel), Albert van Veenendaal (piano), Hein Offermans (bas) en Alan Purves (percussie). 

Meer informatie en kaarten: lux-nijmegen.nl/thuis.