Geen Bach

NIJMEGEN - Als gevolg van de coronamaatregelen is de aangekondigde uitvoering van het Weihnachtsoratorium door het Bachkoor Nijmegen op 23 december in overleg met de Vereeniging geannuleerd.

Begeleider
wandelgroep

NIJMEGEN - Al sinds 2017 begeleidt Gerrit Jan Griepsma twee wandelgroepen voor senioren. Elke week wandelen de groepen vanaf steeds wisselende startplaatsen zo'n twee uur in de omgeving van Nijmegen. Tijdens die wandelingen in onder andere de Hatertse Vennen, Sint Jansberg, Groesbeek en Ooijpolder hebben de dames en heren de omgeving ontdekt. Per maart 2022 is Gerrit Jan niet meer in de gelegenheid om deze groepen te begeleiden, maar de groepen willen doorgaan. Op zoek naar een nieuwe begeleider. Interesse? Neem contact op met Gerrit Jan via tel. 06-14106390.

Kerst-Wensboom

NIJMEGEN - Het is ook dit jaar weer mogelijk om in de Kerst-Wensboom in Bottendaal een wens op te hangen. Het is inmiddels een goede traditie, dit jaar voor de achtste keer, om in deze donkere dagen voor kerst wat lichtpuntjes te wensen. Sinds vorig jaar staat de dennenboom vast in het Thiemepark. Iedereen is van harte welkom om een wens op te hangen. De kinderen van de Driemaster maken een wens op school en hangen hun wensen woensdag 15 december op in de boom. De boom heeft als piek een houten engel, gemaakt door de Stadsboom.

Expo ‘Holland’ 

BERG EN DAL - Huiskamerrestaurant Babylon aan de Kwakkenbergweg 150 in Berg en Dal vormt van 7 januari tot 15 februari 2022 het decor voor de expositie 'Holland'. Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Wie Holland zegt, denkt aan bollenvelden, de tulpenmanie in de Gouden Eeuw, het oneindige laagland, bomenrijen, molens, de Noordzee, de kust, de branding, water, koeien.