Scouting bezorgt oliebollen coronaproof aan huis

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Scouting Jan van Hoof verkoopt ieder jaar oliebollen, krentenbollen en appelbeignets vanuit het scoutinggebouw aan de Slotemaker de Bruïneweg 161 in Nijmegen. Dit jaar zijn de oliebollen niet alleen verkrijgbaar bij het scoutinggebouw, maar worden ze op 30 en 31 december door de welpen en scouts ook thuisbezorgd. De thuisbezorging geldt voor postcodegebied 6531 en in het gebied tussen Hatertseweg, Burgemeester Daleslaan, Rentmeesterlaan en tussen de Rentmeesterlaan en Slotemaker de Bruïneweg. Coronaproof.  

De oliebollen, krentenbollen en appelbeignets zijn online te bestellen via www.scoutingjanvanhoof.nl.  Er kan aan de deur betaald worden met Pin of contant of u betaalt uw bestelling via de website. De oliebollenverkoop bij het scoutinggebouw is op 30 december van 11.00 tot 16.00 uur en op 31 december van 09.00 tot 15.00 uur (zolang de voorraad strekt!).  De prijs: 10 oliebollen voor 7,00 euro, 10 krentenbollen voor 7,50 euro en 5 appelbeignets voor 8,00 euro Thuisbezorgen is gratis. 

De opbrengst van de oliebollenactie wordt door de scoutingclub gebruikt om ook in de toekomst een gezonde en veilige plek te bieden aan jongeren uit de wijde omgeving. Daarnaast blijft scoutingvereniging Jan van Hoof zich inzetten voor de wijk door leuke activiteiten voor jongeren te organiseren.