Word energiecoach en help anderen besparen

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Word energiecoach in Nijmegen en help mensen energie besparen. “Je gaat samen met een collega energiecoach op bezoek bij andere Nijmegenaren. Je geeft hen praktisch advies over hoe zij kunnen besparen op hun energiekosten.”

Wat doet een energiecoach? “Je kijkt in de meterkasten en bekijkt energierekeningen. Je praat met de bewoners over hun verbruik en wat zij belangrijk vinden. Samen loop je door het huis en kijk je wat er kan veranderen. Goed voor de portemonnee én goed voor het milieu. Als de mensen willen ga je na een tijd nog eens op huisbezoek. Samen kijken jullie hoe het lukt met de tips en adviezen.”

Een energiecoach heeft onder meerinteresse in energiebesparing en het milieu, helpt graag mensen om geld te besparen, heeft een praktische instelling. Je hoeft geen opleiding of ervaring met dit werk te hebben. Iedereen is welkom. Je ontvangt  een kosten- en reiskostenvergoeding. 

Meer informatie of meedoen? Adam Elhaj, tel. 06-44378323 of adam@huisvancompassienijmegen.nl of neem contact op met Judith Schreurs, tel. 06-51042801 of judith.schreurs@bindkracht10.nl.