Veel plezier met de grootste touwspringmachine van Nederland.
Veel plezier met de grootste touwspringmachine van Nederland.

Waar speelparadijs voor volwassenen

Algemeen

NIJMEGEN - De Schoenfabriek verzorgt op 28, 29 en 30 december een evenement: Pop-up De Speelplaats. Een gratis toegankelijk speelparadijs op de Grote Markt in Nijmegen voor volwassenen met activiteiten die je normaal alleen op festivals tegenkomt.

Zo kun je bij Pop-up De Speelplaats tafelvoetballen met een accuboor. Of XXL-blikgooien om daarna rond te springen in de grootste touwspringmachine van Nederland. Maar ook als je altijd al eens als een kip aan een spit hebt willen ronddraaien kun je bij dit vrolijke onderdeel van de Nijmeegse Winterweken terecht.

“We zijn zwaar getroffen door de Coronacrisis en heel blij dat we deze periode weer een evenement kunnen organiseren dat aan de huidige regels voldoet”, zegt Antwan van Horik van festivalbedrijf De Schoenfabriek. “Normaliter zijn we betrokken bij festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross en Festival op t Eiland tijdens de Vierdaagse. Sinds de pandemie zijn we continu op zoek geweest naar mogelijkheden die wél konden.” 

Pop-up De Speelplaats is op 28, 29 en 30 december van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Meedoen is gratis en reserveren is niet nodig. Bezoekers moeten bij de ingang wel een corona QR laten zien.
Meer informatie op Facebook en www.nijmeegsewinterweken.nl.

https://www.facebook.com/events/1086801012166749

https://www.intonijmegen.com/agenda/agenda-overzicht/811961968/pop-up-de-speelplaats-nijmeegse-winterweken

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding