Remon de Jong van TTP De Jong in Nijmegen.
Remon de Jong van TTP De Jong in Nijmegen.

De Jong Tandprothetische Praktijk: hoge kwaliteit en goede service

Algemeen

NIJMEGEN – Nieuw kunstgebit, klikgebit, implantaat of reparatie nodig? Dan kunt u bij De Jong Tandprothetische Praktijk gegarandeerd slagen. Dit familiebedrijf levert al 72 jaar hoge kwaliteit en service. Een praktijk met deskundigen, waar persoonlijk contact met de cliënt hoog wordt gewaardeerd. 

Geen wonder, dat Peter Marsman onlangs contact opnam om zijn praktijk in Dukenburg over te dragen aan De Jong Tandprothetische Praktijk (De Jong TPP). Ze werkten al jaren op eenzelfde wijze: kwaliteit leveren met daarbij tijd en oog voor de cliënt. Beide praktijken worden vanaf nu voortgezet vanuit de vestiging aan de Fransestraat 28 in Nijmegen.

De Jong TPP is de oudste tandprothetische praktijk in Nijmegen. Sinds 1949 een familiebedrijf van vakmensen, artiesten op het gebied van volledige prothesen, klikgebitten op implantaten of partiële prothesen, zoals plaatjes of frames. Men kan er ook terecht voor advies, controle en reparaties.

Tandprotheticus is een beschermd beroep. De Jong TPP is onder andere lid van de ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici). Dat betekent dat een cliënt rechtstreeks met de praktijk –ook zonder tussenkomst van een tandarts- contact kan opnemen voor een behandeling. Een eerste adviesafspraak is bij De Jong TPP gratis, waarbij kan worden vastgesteld welke kosten al dan niet door de verzekeraar worden vergoed. En... prettig om te weten: bij De Jong TPP kun je altijd - ook zonder afspraak - snel geholpen worden.

De Jong Tandprothetische Praktijk, Fransestraat 28 Nijmegen. Voor meer informatie: tel. 024-3229863, info@dejongtpp.nl of kijk op www.gebitspraktijk.nl