Afbeelding
Foto:

Online masterclass natuurfoto's maken

NIJMEGEN - Natuurmonumenten gaat weer van start met online lezingen. Net als vorige winter is er iedere maand een interessante lezing. De eerste die aftrapt is Bob Luijks, professioneel natuurfotograaf.

Lukt het jou om de essentie goed op de foto te krijgen? Krijg je het voor elkaar de camera op de juiste manier in te stellen? Natuurfotograaf Luijks weet wat er bij het maken vann een goede natuurfoto komt kijken. Woensdag 22 december verzorgt hij voor Natuurmonumenten een masterclass natuurfotografie. Aanvang 19.30 uur.

Tijdens deze masterclass leer je: welke apparatuur er allemaal beschikbaar is en wat daarvan de voor- en nadelen zijn; hoe je de camera op een juiste manier instelt; hoe je mooie, scherpe foto's krijgt en hoe je met verschillende plekken en onderwerpen omgaat (met aandacht voor compositie, het weer en licht). Ook kun je vragen stellen. Mee doen? Ga naar natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar de agenda om je ticket te boeken.



Na masterclass ben je in staat om de natuur om je heen nog mooier vast te leggen. We zien je winterfoto's graag voorbij komen via www.facebook.com/rijkvannijmegen en Instagrampagina: #natuurmonumenten_rijkvnijmegen