Knutselen in Kerstatelier XL.
Knutselen in Kerstatelier XL. Foto:

Kerstvakantie vieren in
het Afrika Museum

BERG EN DAL - In de kerstvakantie is er veel te doen in het museum. Bezoek de tentoonstelling Inspirerend Afrika of Heden van het Slavernijverleden. Iedere dag kun je samen met de hele familie creatief aan de slag in het Kerstatelier XL. Verhalenverteller Baba inspireert ons met een mooi verhaal over goed en kwaad en de kracht van geloof en liefde. 

Kom naar het Kerstatelier XL en ga samen creatief aan de slag. In het Atrium kun je aan vijf verschillende workshops meedoen. Alles wat je maakt past bij de tijd van het jaar. Wil je er goed gekleed uit zien tijdens de feestdagen? Maak dan een hippe vlinderstrik van waxprint stof. Of bedruk een kaart met een gelukwens en stuur deze op naar iemand om wie je geeft. En wil je je huis extra versieren in deze dagen? Dan kun je een kerstster maken van papieren kralen of een wereldse wensenlantaarn.

Verhalenverteller Baba vertelt het verhaal over een koning die zijn land met strakke hand regeert. Omdat iedereen bang voor hem is, doen de mensen wat hij zegt. Op een dag komt er een onbekende bezoeker naar het land, die vertelt over het licht dat groter is dan de koning.

De genoemde activiteiten zijn in de kerstvakantie: van zondag 26 december 2021 t/m zondag 9 januari 2022. Kijk op de website voor meer informatie en tijden: www.afrikamuseum.nl.