De ambassadeurs van Fitkidzzz.
De ambassadeurs van Fitkidzzz. Foto:

Vincentius Nijmegen lanceert Fitkidzzz project

Algemeen

NIJMEGEN - Vincentius Vereniging Nijmegen heeft onder de vleugel van Vincentius Vitaal afgelopen week het Fitkidzz project gelanceerd.

Het project richt zich speciaal op kinderen tussen 8 en 12 jaar. Het Fitkidzzz project stimuleert gezond gedrag en goede daden. 

Door vijf keer achtereenvolgend een sportles bij te wonen of vijf keer een goede daad te doen (denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen voor de buurvrouw, auto wassen van je ouders of het opruimen van je eigen kamer) kunnen kinderen een strippenkaart afvinken. Wanneer het kaartje vol is, mogen ze de kaart bij Vincentius Nijmegen inruilen voor een zogeheten ‘Vincentje’. Dat is een fysiek muntje waarmee kinderen de in de prijzenkast tentoongestelde producten kunnen kopen. “Kinderen kunnen dus door goed en gezond gedrag sparen voor leuke cadeaus”, aldus Vincentius Vereniging Nijmegen.

In samenwerking met Time To Change Lifestyle Coaching, Factory Sports en de inzet van ambassadeurs blijft het project zich ontwikkelen en wordt gedacht aan nieuwe mogelijkheden.

Voor meer info kijk op de website Fitkidzzz.nl of bezoek de Facebookpagina of Instagram: @Fitkidzzz.