Verbroedering in de wijk

Vervolg van voorpagina

Irene merkte dat haar initiatief voor verbroedering en verbinding in de wijk zorgde. “Je loopt normaal gesproken niet zomaar het tuinpaadje op van een mede-wijkbewoner. Nu word je daar juist toe uitgenodigd en dan ontstaat er al snel een praatje. Mensen vinden het fijn om elkaar te ontmoeten en de kribjesroute zorgt daarvoor.”

Groei

Het succes van de eerste editie zorgde voor groei, zodat Irene niet meer alleen voor de organisatie kon zorgen. “Inmiddels is er een club van negen mensen die dit evenement namens de Vereniging Dorpsbelangen Hees organiseert. Dat vind ik fijn, er komen nieuwe ideeën en energie die dit evenement dragen.”


“Prachtig, dat we dit samen doen in Hees, voor alle mensen die hier wonen en voor degenen die voor deze gelegenheid naar Hees willen komen. Iedereen is welkom!”

Plattegrond

Op de website van de kribjesroute is de plattegrond van de route te vinden. Elf kilometer, dus een beetje veel voor één wandeling. 

Gelukkig heb je twee weken de tijd om alles te bekijken, je te laten verwarmen door de sfeer in Hees en het te delen met anderen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, acties, plattegrond en meer informatie over de oorsprong van de kribjesroute op https://kribjesroute.nl