Ringo.
Ringo. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Dit is Ringo, een (nog) ongecastreerde reu (kruising) van 9 maanden oud.

Deze knappe kerel komt oorspronkelijk uit Italiƫ en is uiteindelijk naar Nederland gekomen voor een veilig en gelukkig leven. Ringo is een echte knuffel, slim, speels en aanhankelijk.

Hij kan met alles en iedereen overweg en is helemaal in zijn element als hij mee mag voor een wandeling over de hei, het bos of het strand.

Omdat Ringo nog wat onzeker is, zijn we op zoek naar een ervaren hondenbaasje/gezin, die hem goed kan begeleiden en consequent is in de opvoeding. Het zou fijn voor Ringo zijn als er al een andere stabiele hond aanwezig is (dit is geen vereiste).
Ringo is een actieve jonge hond en daarom zijn we op zoek naar een huis dat beschikt over een tuin.

Ringo was geadopteerd, maar helaas lukte het de baasjes niet om hem te begeleiden in zijn onzekerheid en daarom zijn zij op zoek naar een nieuw gouden mandje voor hem.

Ringo is gechipt, gevaccineerd, beschikt over zijn eigen paspoort en is goed gezond. Wie geeft deze ontzettende lieve kanjer dat liefdevolle thuis?

Ben je benieuwd of Ringo bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding