Fractievoorzitter Paul Eigenhuijsen.
Fractievoorzitter Paul Eigenhuijsen. Foto:

Doe maar Gewoon Nijmegen NU!

GewoonNijmegen.Nu is een lokale partij zonder landelijke binding. Wij denken dat we zo beter kunnen opkomen voor de plaatselijke belangen. Dat hebben we de afgelopen 4 jaar ook gedaan en met uw steun blijven we dit doen. 

De afgelopen 4 jaar zijn we iedere week de wijk ingegaan, iedere dinsdagavond hadden we een openbare fractievergadering en deze werden goed bezocht.

Dat heeft geleid tot een behoorlijk aantal resultaten. Zo zijn alle vergaderingen van de gemeenteraad nu live te zien en te beluisteren en kun je deze, als inwoner, ook terugkijken. Ook komen er Stolpersteine en zijn de trappen naar de Stevenskerk vernoemd naar Groadus fan Nimwegen. Allemaal zaken waar we apetrots op zijn. Maar we zijn er nog lang niet!!

De inwoners van onze mooie stad zijn keihard getroffen door corona. De ondernemers, detailhandelaars en ZZP’ers hebben harde klappen gehad. Alleen het niet doorgaan van de Vierdaagse kost de stad elk jaar al 63 miljoen euro omzet. En dat al twee jaar achter elkaar. 

"Huidig stadsbestuur heeft geen oog voor de gewone man" 

Het huidige stadsbestuur heeft geen oog voor de gewone man maar gaat wel door met het plaatsen van gesubsidieerde leen-bakfietsen, groene lijnen, onnodige kunstwerken en andere fratsen. Wij hebben andere ideeën die u in ons programma kunt lezen.

Er moet vanaf 16 maart een andere wind in Nijmegen gaan waaien.

Stem 16 maart 2022 GewoonNijmegen.Nu

Afbeelding