Team van Stadspartij Nijmegen.
Team van Stadspartij Nijmegen. Foto:

Voor een trots, vrij én sociaal Nijmegen

In Nijmegen zit zoveel meer! Nijmegen heeft een mooie toekomst voor zich. Onze stad zal flink gaan groeien. Stadspartij Nijmegen durft ambitie te tonen maar zal altijd trouw blijven aan waar we vandaan komen. 

Wij koesteren ons Nijmeegse erfgoed, onze vrijheid en onze cultuur. Groei van deze stad mag nooit ten koste gaan van de leefbaarheid voor de Nijmegenaren. 

Ook over tientallen jaren willen wij kunnen zeggen: wat is het toch fijn wonen en werken in deze bruisende stad met een dorps gevoel.

Supercomfortabele woningen voor onze Nijmeegse ouderen zijn onze eerste prioriteit. Dan kunnen jongeren makkelijker doorstromen. 
Stadspartij Nijmegen maakt van Nijmegen een stad die niet alleen knappe koppen maar ook de echte doeners koestert. Met goed onderwijs en werkgelegenheid voor iedereen.

We blijven ons verzetten tegen eenzaamheid, intolerantie en armoede.

Stadspartij Nijmegen houdt van no-nonsense politiek. Van denken in praktische oplossingen bij lastige opgaven. Niet groen praten maar groen doen. Eerst hardnekkige overlast aanpakken in plaats van onzinnige verboden instellen. 

Geen verkeer afknijpen en slechte doorstroming creëren maar juist ruimte bieden aan voetganger, fiets, ov én auto. 

Niet alleen investeren in groei maar juist ook in ruimte voor ontmoeting in onze stadswijken. Iedere woonwijk heeft recht op zijn eigen dorpsplein.

Een trots, vrij en sociaal Nijmegen: wij fixen het!

www.stadspartijnijmegen.nl

Afbeelding