Hulp gedupeerden kinderopvangtoeslag

NIJMEGEN - Bent u een van de (mogelijk) gedupeerde ouders in de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst? Dan heeft de gemeente Nijmegen een steunpunt waar u terecht kan voor advies. 

"Onze medewerkers ondersteunen u graag als u bijvoorbeeld geldzorgen heeft. Vanwege geldzorgen kan het zijn dat u ook tegen andere zorgen aanloopt. Bijvoorbeeld als het gaat over uw woonsituatie, werk of gezondheid. Wij kunnen een overzicht maken van uw inkomsten en uitgaven of u vertellen op welke vergoeding en regelingen u recht heeft", laat de gemeente Nijmegen weten.

Ondersteuning

"Misschien twijfelt u om uw zorgen met de gemeente te bespreken en wilt u het graag zelf oplossen. Toch kan het enorm helpen om over uw zorgen te praten. Op tijd om hulp vragen kan ook voorkomen dat het erger wordt. Onze medewerkers hebben veel ervaring bij het ondersteunen van de gedupeerden en hun gezin. De gemeente Nijmegen ondersteunt verder ook bij het schuldenloket dat vanaf 5 januari open is."  

De hulp is gratis en verplicht u tot niets. 

Afspraak maken

Maak een afspraak met het Steunpunt Gedupeerden Kinderopvangtoeslag van de gemeente via telefoonnummer 14 024 of mail naar doorbraakaanpak@nijmegen.nl.