Lijsttrekker Maarten Bakker.
Lijsttrekker Maarten Bakker. Foto:

Nijmegen is mooi, wordt beter. Kies VVD.

De Nijmeegse VVD lost de woningcrisis op, pakt de files en parkeerproblemen aan en zorgt voor groene, veilige wijken.

Bouwen op Veur-Lent

Door het besluiteloze woonbeleid van GroenLinks en D66 kunnen verschrikkelijk veel Nijmegenaren geen woning vinden. De dure stadspeiling over Veur-Lent is hier een pijnlijk voorbeeld van. 

De VVD neemt verantwoordelijkheid en kiest voor woningbouw op het middelste, al bebouwde stukje van het eiland. Alles daaromheen wordt beschermde natuur en uitwaaiplek voor de stad. 

In de rest van Nijmegen Noord gaan we sneller meer bouwen. Daarbij hebben we oog voor groene leefruimte en voldoende horeca, winkels en speelplekken.

Stop de files

We maken een einde aan de files en de parkeerchaos in Nijmegen. We stoppen met het versmallen van wegen zoals de Graafseweg. Daar komt alleen maar file, luchtvervuiling en gevaarlijk sluipverkeer van. Een auto is voor veel inwoners noodzakelijk voor hun werk, de kinderen, de boodschappen en voor mantelzorg. De VVD vindt dat bewoners en hun bezoek gratis moeten kunnen parkeren in hun eigen straat.

Veilige wijken

We willen camerabewaking op hotspots van geweld, zoals in het centrum op plein 1944. Bij de VVD gaat privacy van daders niet boven de veiligheid van inwoners. We vergroten de BOA-capaciteit om overlast van hangjongeren en rondslingerend afval tegen te gaan.

Verder lezen? 
www.vvd-nijmegen.nl

Afbeelding