Online workshop scenarioschrijven

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Go Short - International Short Film Festival Nijmegen verzorgt samen met Gelders DOEK op woensdag 16 februari een online workshop scenarioschrijven. Dit in het kader van de Gelderland Film Meeting. Scenarioschrijver en regisseur Shariff Korver verzorgt deze workshop en gaat met 20 makers aan de slag om hun eigen stem te vinden. In 2021 ging zijn nieuwe film ‘Do Not Hesitate’ in première tijdens het Nederlands Filmfestival.

De Gelderland Film Meeting vindt vanwege de coronamaatregelen geheel online plaats, via een videobelverbinding. De sessie begint om 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Vooraf aan de workshop krijgen deelnemers een opdracht, zodat Shariff Korver tijdens de sessie alle makers zo goed mogelijk kan helpen. Na de workshop is er een netwerkmoment en wordt de film ‘Do Not Hesitate’ vertoond, gevolgd door een Q&A met Shariff Korver.

Er zijn voor de Gelderland Film Meeting in verband met de exclusieve en persoonlijke aard van de sessie slechts 20 plaatsen beschikbaar. Plaatsen worden weggeven op basis van inschrijving met persoonlijke motivatie. Inschrijven kan via https://bit.ly/3GDwTLZ