Jan Lancee en Fay Verdonschot.
Jan Lancee en Fay Verdonschot. Foto:

Familiebedrijf Haco opent in Nijmegen

Wonen & slapen voor betaalbare prijs

NIJMEGEN - Haco wonen & slapen gevestigd aan de Woonboulevard Nijmegen opende 18 december 2021 de deuren. Na één dag moesten diezelfde deuren vanwege de lockdown weer dicht. Maar nu worden de klanten weer van harte welkom geheten.

"We zijn een echt familiebedrijf, en dat al 53 jaar", zegt eigenaar Jan Lancee. "Mijn opa begon al met het inkopen en verhandelen van doe-het-zelfmaterialen en daar kwamen in de loop van de tijd meubelen bij. Nu zijn we helemaal gespecialiseerd in meubelen en woonaccessoires." En dat meubelaanbod is zeer breed te noemen: van banken en kasten tot bedden, tafels en stoelen.

"Een groot verschil met andere meubelzaken is dat wij nabij Rotterdam een enorme voorraad hebben opgeslagen. De concurrent kan wel roepen 'wij hebben het op voorraad' maar wij ook én wij kunnen heel snel leveren. Onze korte levertijd is iets dat veel van onze klanten weten te waarderen. Er zijn in Nederland zo'n dertig Haco-winkels en we kunnen gezamenlijk groot en voordelig inkopen." 

"Onze stijl kun je het best omschrijven als 'jong wonen'. In de winkel zijn diverse hoekjes ingericht met verschillende woonseries en woonsferen. Alle meubelen zijn op elkaar afgestemd en vormen één geheel." En de prijs? "We zitten in een betaalbare prijsklasse, noemt het de onderkant van het middensegment." 
"We hebben de officiële opening en heropening niet groots gevierd met schreeuwerige acties. We zijn een familiebedrijf en niet van 'het hard roepen'. Bij ons krijg je altijd een eerlijke prijs en we vinden het verwerven van het vertrouwen van onze klanten zeer belangrijk. Niets mooiers dan mensen die op zoek zijn naar een nieuw interieur helpen met professioneel en persoonlijk advies. Kijk, daar word ik dan weer enthousiast van."

Haco wonen & slapen, Woonboulevard Nijmegen, Wijchenseweg 158-160 Nijmegen, www.haco.nu.


Afbeelding