Schrijf je in voor een gratis proefles.
Schrijf je in voor een gratis proefles. Foto:

Gratis proeflessenweek Lindenberg
Cultuurhuis: inschrijven noodzakelijk

NIJMEGEN - Iedereen die graag iets creatiefs wil leren, maar nog twijfelt over wat, kan in de week van 7 t/m 12 februari gratis cursussen komen uitproberen bij Lindenberg Cultuurhuis. 

De hele week is er een breed aanbod in dans, theater, schrijven, muziek en beeldende kunst. Deelname is gratis, aanmelden is wel even noodzakelijk en kan vanaf vrijdag 4 februari via de website van de Lindenberg: www.delindenberg.com/nieuws/proeflessenweek.

Vanwege de maatregelen zijn er voor sommige cursussen minder plekken beschikbaar. Een aantal cursussen zit zelfs al vol en heeft een wachtlijst. Het is daarom noodzakelijk om je voor een proefles aan te melden, waarbij de Lindenberg geen garantie kan geven op deelname of een plek in de cursus. Wil je zeker zijn van een cursusplek? Dan is het advies je in te schrijven voor de cursus en niet te wachten op de Proeflessenweek.

Geen garantie

Een aanmelding voor een proefles is geen garantie op deelname aan een proefles, omdat de inschrijvingen voor een vaste cursusplek voor gaan. Als een cursus dus ondertussen is volgestroomd, dan is er geen plek meer voor proeflessers. De dag voor de proefles hoor je per mail - voor 19.00 uur - of je inderdaad kunt deelnemen.

Voor meer informatie: 
www.delindenberg.com




Het aanbod 

Het aanbod wordt op vrijdag 4 februari op deze pagina bekend gemaakt. Het aanbod zal bestaan uit proeflessen voor cursussen waarvoor nog plekken vrij zijn.   

Proefles op een muziekinstrument  

Je kunt je altijd aanmelden voor een proefles op een instrument. Dus wil jij proeven van een specifiek muziekinstrument, zoals gitaar, drum of dwarsfluit? Dat kan! Voor deze proeflessen meld je je aan via de overzichtspagina van muziek. Bijvoorbeeld: Je bent 12 jaar en wilt een proefles gitaar volgen? Ga in het cursusoverzicht naar Gitaarles 12-18 jaar en kies bij lesvorm voor Individuele Proefles. Je kan zo een proefles afspreken op een moment dat jou en de docent goed uitkomt. Deze proeflessen muziek kunnen we niet gratis aanbieden, omdat we hiervoor speciaal een docent moeten inroosteren. Een proefles muziek kost normaliter € 18,- voor kinderen en jongeren of € 21,- voor volwassenen.  

Inschrijven voor cursussen 

Voor veel cursussen is dit seizoen het maximumaantal deelnemers naar beneden bijgesteld. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de cursus? Dan raden we je aan je vroeg in te schrijven. Ga voor alle cursussen naar ons volledige cursusaanbod.