Afbeelding
Foto:

Valentijns concert in

Kleine Bartholomeuskerk

BEEK - Op zondagmiddag 13 februari in de Kleine Bartholomeuskerk, wordt twee maal een romantisch concert gehouden door harp- en gitaarduo Claudia y Manito. Vol overgave en vuur brengt dit tweetal een repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent ten gehore.

Op de Paraguayaanse harp speelt Claudia van Trigt gevoelige melodieën en ritmische partijen. Menig luisteraar voelt bij haar spel de passie en hartstocht. Ook worden er Spaanstalige nummers met het thema ‘de liefde’ gezongen. 

Het gipsy flamencospel van Manito geeft de muziek een extra dimensie Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata. Dit optreden is een absolute aanrader voor verliefde stellen, of voor diegenen die het nog moeten worden.

De eerste shift is van 13.30 – 14.30 uur, de tweede is van 16.00 tot 17.00 uur; de entree inclusief drankje bedraagt vijftien euro. Per keer maximaal 30 personen. Aanmelden is verplicht dit kan via info@manito.biz of 06 23259107 Er kan op de middag alleen contant worden afgerekend. 

Het adres van het kerkje is Nieuwe Holleweg 2 Beek-Ubbergen;
www.bartholomeuskerkje.nl.