Afbeelding

Accucentrale Komeet:

kwaliteit, service en supersnel!

In nieuw pand: vakspecialisten in allerhande accu's

NIJMEGEN/OOSTERHOUT – Voor accu’s en toebehoren konden we tot nu toe terecht bij Komeet Accu’s uit Arnhem en Accucentrale Nijmegen. Beide bedrijven – met een jarenlange traditie - zijn onlangs samen gegaan, hebben hun krachten gebundeld en zijn als ‘Accucentrale Komeet’ nieuw gevestigd aan de Rondweg 3 in Oosterhout/Nijmegen.

Accucentrale Komeet beschikt over een magazijn en winkel met een enorm assortiment en bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. Mét werkplaats, waar je snel en vakbekwaam wordt geholpen. De producten kunnen er ook door het technisch personeel worden gemonteerd.

‘Accucentrale Komeet  verkoopt allerhande accu’s en accu-toebehoren. Accu’s voor de heftruck, de vrachtwagen tot aan de personenwagen, camper en boot. De vestiging levert accu’s in vele maten en uitvoeringen. Ook speciale uitvoeringen en zware accu’s voor weg- en watervervoer. Accucentrale Komeet heeft vrijwel alle type accu’s op voorraad. En zo niet, dan zijn deze zeer snel in huis.

Henk Bruntink is de bedrijfsleider van de nieuwe vestiging. Hij heeft al jaren ervaring in de autobranche, waarvan de laatste jaren specifiek in de accu-wereld. De klant kan er rekenen op uitgebreide kennis, advies en service én op betaalbare vriendelijke prijzen. Garantie is vanzelfsprekend!

De zaak is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur; zaterdags alleen op afspraak. Accucentrale Komeet is gevestigd aan Rondweg 3 in Nijmegen (Oosterhout); 024 3480505; www.accucentralekomeet.nl.