Books4Life Nijmegen zoekt goede doelen

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Books4Life Nijmegen is op zoek naar goede doelen om een donatie aan te schenken.  Books4Life is een tweedehands boekenwinkel aan de Sint-Annastraat 72 in Nijmegen met een divers assortiment aan boeken. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

De opbrengsten gaan naar internationale en lokale goede doelen die zich bezighouden met mensenrechten of armoedebestrijding. De internationale goede doelen zijn Amnesty International en Oxfam. 

“Wij nodigen organisaties of initiatieven uit de regio Nijmegen uit om zich op te geven. Na aanmelding volgt een interne selectieprocedure, waarna de donaties tijdens een feestelijke bijeenkomst worden uitgereikt.” In 2021 hebben het project De Kleurfabriek (jonge asielzoekers), Vincentius Nijmegen (aanvulling Voedselbank), Stichting Hope (project in Peru) en Casey Troy Foundation (project gehandicapte kinderen in Kameroen) een donatie gekregen.

Voorstellen voor donaties kunnen tot 1 april 2022 worden gemaild naar books4life.nijmegen@gmail.com. De projecten moeten een ANBI-status hebben en in het voorstel moet in ieder geval staan waaraan de donatie an wordt besteed. Kijk op http://www.books4lifenijmegen.nl/goede-doelen voor meer informatie over de eisen.