Leden van Roadkill Rollers.
Leden van Roadkill Rollers.

Roadkill Rollers zoeken nieuwe leden

Algemeen

NIJMEGEN - De Nijmeegse Roller Derby vereniging Roadkill Rollers zoekt nieuwe leden (‘Fresh meat’).  Vrijdag 18 februari is er een open avond in sporthal de Horstacker, Iedereen die interesse heeft in Roller Derby is welkom. De avond begint om 19.30 uur met een introductie over Roller Derby. Daarop volgt een basistraining. Deelname en lenen van materiaal is gratis. Meld je aan via info@roadkillrollers.nl.

Tijdens de open avond leren de Roadkill Rollers je de basis van het spel en verzorgen een korte demonstatie. Daarna is het de beurt aan het publiek om zelf de skates aan te trekken. Voor deze avond kunnen deelnemers materialen lenen. Het is dus niet nodig om eigen skates en bescherming te hebben. 

Tijdens het zogeheten ‘Fresh Meat’ traject word je alles geleerd wat je moet weten om veilig te kunnen skaten zoals remmen, veilig vallen en opstaan. Heb je interesse in Roller Derby maar niet als skater? Dan ben je op deze avond ook welkom om kennis te maken met de vereniging. Enthousiast na de open avond? Dan kun je vanaf dinsdag 22 februari gelijk mee in het nieuwe Fresh Meat traject. Er zijn twee trainingen per week: op dinsdag- en vrijdagavond. 

Voor meer informatie: roadkillrollers.nl.