Pip.
Pip. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Pip is een gecastreerde Europese korthaar kater van 7 jaar oud.

Pip kijkt altijd eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom, maar wanneer je zijn vertrouwen hebt gewonnen is hij erg aanhankelijk en komt hij graag bij je liggen. 

Hij heeft altijd even de tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties en is gebaat bij een rustige leefomgeving (zonder kinderen) en een geduldig baasje.

Pip is niet echt een typische buitenkat, maar kan er wel van genieten om in een (veilige) omheinde tuin lekker buiten te zijn. Binnenshuis vindt hij het ook prettig als er een plekje is waar hij zich terug kan trekken/verstoppen.

Pip is kerngezond, heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft een eigen paspoortje.

Helaas is de huidige leefsituatie te onrustig voor Pip. Er komen regelmatig kinderen over de vloer, er wordt geklust in huis én Pip kan niet goed overweg met de andere kat in huis. 

Al deze factoren geven Pip zodanig veel stress, dat zijn huidige baasjes hebben besloten om een nieuw huisje te zoeken voor hem.

Zoekprofiel

Wie wil deze lieve kerel een fijn, rustig en liefdevol thuis bieden? Ben je benieuwd of Pip bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding