Werk van Ingrid Schröder.
Werk van Ingrid Schröder. Foto:

Expositie 'I fly away'

BEEK - Ingrid Schröder exposeert onder de titel 'I fly away' tot en met zondag 24 april werk in Kalorama aan de Nieuwe Holleweg 12 in Beek. Dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur.

Schröder (1963, Nijmegen) is improvisator in hart en nieren. Op een positieve en luchtige manier maakt ze thema's zichtbaar en bespreekbaar. Met het Kanteltheater heeft ze regelmatig opgetreden voor bedrijven en zorg- en welzijnsinstellingen. Samen met haar pianist geeft Ingrid voorstellingen met “Speelplaats van de intuïtie”.

Door corona is het acteerwerk stil komen te liggen; vanaf die tijd uit ze haar creativiteit op doek. Zoals zij ‘intuïtief en improviserend’ speelt, hanteert Ingrid ook de verfkwast. Hierdoor ontstaat een kleurrijke (fantasie) wereld waardoor je even kunt ontsnappen aan de werkelijkheid.

In de expositie I fly away toont ze portretten en figuratieve en abstracte werken. Haar fantasie en verbeeldingskracht -Ingrid's reddende engelen in tijden van corona-komen in de tentoongestelde werken volop tot hun recht. Het is een feest van kleur, vanuit een technisch zekere hand op het doek gezet.
Voor meer informatie kijk op website www.deontplooiing.nl.





Afbeelding