Present Nijmegen zoekt vrijwilligers

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Voor de uitvoering van haar project Samen Verder zoekt Present Nijmegen vrijwilligers. Samen Verder is een project waarbij inburgeraars onder begeleiding van vrijwilligers van Present Nijmegen vrijwilligersactiviteiten uitvoeren voor kwetsbare Nijmegenaren. 

Ben je goed in organiseren, in administratie en vind je het leuk om informatie te geven over ons project aan groepen inburgeraars dan is de vacature Projectondersteuner Samen Verder misschien iets voor jou? Als projectondersteuner geef je informatie over ons project Samen Zijn aan groepen inburgeraars, je verwerkt de aanmeldingen, stelt groepjes samen en monitort de vrijwilligersactiviteiten van de inburgeraars. Je werkt nauw samen met de coördinator van Present Nijmegen. De activiteiten van de projectondersteuner starten in maart 2022.

Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die groepjes inburgeraars gedurende 6 weken willen begeleiden bij hun vrijwilligersactiviteiten die ze voor Present Nijmegen uitvoeren. Een begeleider fungeert als contactpersoon van de groep. Je onderhoudt het contact met de organisatie waar de inburgeraars hun vrijwilligersactiviteiten uitvoeren, vergezelt de groep naar de activiteiten en eventueel doe je ook mee aan de activiteiten. Begeleiders hebben affiniteit met inburgeraars, vinden het leuk om inburgeraars te stimuleren Nederlands te praten en hen te helpen bij het ontdekken van Nederlandse sociale codes. De activiteiten van de begeleiders starten in de week van 21 maart 2022.

Wil je reageren neem dan contact op met Judith Ferrier: judith.ferrier@presentnijmegen.nl of 06-14170095 (Whatsapp of telefonisch).