Line-up Iconic Festival 2022 bekend

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De volledige line-up van Iconic Festival 2022 is bekend. Op zaterdag 7 mei staat het Valkhofpark in Nijmegen weer volledig in het teken van de grootste en beste tribute bands uit Europa en daarbuiten. Op het affiche staan tributes van onder meer Bon Jovi, The Beatles, Foo Fighters, The Police, Editors en Ed Sheeran. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via www.iconicfestival.nl.


Na twee jaar afwezigheid keert het festival terug naar de plek waar de vrienden Tinus Weijkamp en Willem van den Berg twee jaar geleden besloten hun 25-jarige vriendschapsjubileum te vieren: “Naast vriendschap vieren we dit jaar natuurlijk de vrijheid die we afgelopen jaren zo gemist hebben. Daar doen we een line-up om van te smullen bovenop. We zijn megatrots op alle namen die we naar Iconic Festival hebben weten te halen en kunnen niet wachten om er samen met alle bezoekers één groot feest van te maken”, aldus Tinus en Willem.

Het programma is divers; van hedendaagse (rock)sensaties zoals Foo Fighters, Editors en Ed Sheeran tot de meest legendarische pop-acts die ooit hebben bestaan, zoals The Beatles, Bon Jovi en The Police. Acts komen uit zowel binnen- als buitenland en nemen stuk voor stuk een spectaculaire audiovisuele show mee vol vuur, confetti en uiteraard de beste livemuziek. Dichterbij the real deal komen is onmogelijk.

Tickets voor Iconic Festival zijn per direct verkrijgbaar via www.iconicfestival.nl. Regular € 12,50 | Groepsticket (6 voor 5) € 60,-