Leden van Scouting Paul Kruger met een volle kruiwagen champost.
Leden van Scouting Paul Kruger met een volle kruiwagen champost.

Scouting Paul Kruger verkoopt mest

Algemeen

NIJMEGEN - Het voorjaar is de tijd om aan de slag te gaan in de tuin. Om te zorgen voor een voedzame bodem verkoopt Scouting Paul Kruger champost, een product afkomstig van de teelt van champignons. Het bestaat uit een mengsel van stro, paardenmest, kippenmest, kalk en veen. Daarmee is champost geschikt voor gazon en border, waardoor uw tuin er straks weer netjes en gevoed uitziet.

De opbrengst van de champost-actie komt geheel ten goede van de scoutinggroep. Scouting Paul Kruger is met ongeveer 150 leden een van de grootste scoutinggroepen van Nijmegen. “Wij financieren hiermee onder andere spelmateriaal, kampbenodigdheden en het onderhoud van onze blokhutten. Omdat onze keuken en sanitaire voorzieningen hard aan vervanging toe zijn, verkopen wij dit jaar naast champost ook zakken potgrond.”

“Onze vrijwilligers bezorgen volle kruiwagens champost op zaterdag 19 en zondag 20 maart. Voor 5 euro krijgt u een kruiwagen champost of een zak potgrond (40 liter). Geleverd tot in de tuin. Bovendien is elke 8e kruiwagen champost of 6e zak potgrond gratis! Betalen kan zowel per bank als contant.” U kunt een bestelling plaatsen via www.mestnijmegen.nl. Geef tijdig uw bestelling door want de voorraad is beperkt!  Enkele dagen voor de levering wordt u geïnformeerd over het tijdstip van levering.