(Foto: Sjoerd Derine)
(Foto: Sjoerd Derine) Foto: Sjoerd Derine

Kennismaken met topdanstalent

WIJCHEN - ‘Talent On The Move’ is het jaarlijkse tourneeprogramma van de veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. 

Ook dit seizoen kunt u weer genieten van (een selectie van) het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. Vrijdag 11 maart in Theater 't Mozaïek in Wijchen. Aanvang 19.30 uur, entree 17,50 euro. Kaarten via www.mozaiekwijchen.nl.

De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move' is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Hierdoor kunnen de jonge dansers profiteren van Codarts' uitstekende connecties met het internationale werkveld. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent zo een landelijk podium. 




Holland Dance Festival in Den Haag programmeert vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa.