Boksen op terrein Vasim

Binnen- en buitenruimte

NIJMEGEN - De Boks Academie Nijmegen (BAN) bokst sinds 21 februari ook op de Vasim. De BAN is sinds 2016 gevestigd in het Honig complex en leden sporten onder de boog van de Oversteek aan de Winselingseweg. 

Het Honigcomplex wordt gesloopt en daarom moest de BAN op zoek naar een nieuwe locatie. En die is gevonden op de Vasim: per juli beschikt de vereniging daar over 800m2 binnen- én 200m2 buitenruimte.

"We moesten van de gemeente Nijmegen onze buitenactiviteiten op de Honig al per 1 februari stoppen. Gelukkig konden we per 21 februari al onze trainingen met de buitenbokszak voorzetten op de Vasim. We moeten wel binnen én buiten trainen, omdat we anders onze leden niet kwijt kunnen. En veel leden die noodgedwongen buiten moesten sporten vanwege corona willen nu niet meer anders."

"We zijn er trots op dat we nu binnen alle soorten bokstrainingen en fitness kunnen aanbieden op de Honig en vrij uniek ook buitenbokszak trainingen. We hopen natuurlijk in juli ook te starten met onze binnenactiviteiten op de Vasim met 40 bokszakken, een wedstrijdring, relax hoek en een supermooie nieuw ingerichte fitness, met moderne en old skool materialen."