Ontdek de zorg bij Pluryn

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Ontdek de zorg bij Pluryn. Dat kan tijdens een online evenement op donderdag 17 maart. Je kunt er terecht tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 19.00 en 21.00 uur. 

Het online event is bedoeld voor iedereen die wil werken met mensen met een beperking of met kinderen en jongeren. Dat kan een rentree zijn of een combinatie van werken en leren. Maar ook mensen die gewoon een uitdagende of flexibele baan zoeken, kunnen terecht voor meer informatie. Het event vindt plaats tijdens de Ontdekdezorg Week. Pluryn heeft locaties in heel Midden- en Oost-Nederland.

Levendig programma 

Een onlinebijeenkomst saai? De open dag van Pluryn is dat zeker niet. Deelnemers worden verwelkomd via het platform SpatialChat. De ontvangst vindt plaats in de foyer. Daar krijgen zij een uitleg over het programma en hoe ze de verschillende ruimtes kunnen bezoeken.  

Zo kunnen bezoekers presentaties bijwonen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van flexwerken of het volgen van een opleiding bij Pluryn. Of ze gaan naar een informatiemarkt. In een persoonlijk gesprek vertellen opleidingsadviseurs of recruiters alles over openstaande vacatures. Desgewenst maken ze graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

Wie even wat anders wil, kan een bezoek brengen aan de bioscoopzaal en een filmpjes bekijken over wat het werken bij Pluryn inhoudt. Onder andere een begeleider en behandelaar vertellen hoe hun dag eruitziet. 

Kijk voor meer informatie en voor aanmelden op www.ontdekpluryn.nl