Roon Staal. (Foto: Universal Journey)
Roon Staal. (Foto: Universal Journey) Foto: Universal Journey

Concert Roon Staal in
Kerkje van Persingen

PERSINGEN - Zanger-pianist Roon Staal reist met zijn Lente Tour door heel Nederland. Zo heeft er woensdag 23 maart een optreden plaats in het Kerkje van Persingen. Aanvang 20.00 uur (open vanaf 19.30 uur). Entree 20,00 euro, t/m 17 jaar 12,50 euro.
Tijdens deze Lente Tour worden bekende covers ten gehore gebracht zoals ‘Bridge Over Troubled Water’ van Paul Simon en Art Garfunkel, ‘Sailing’ van Gavin Sutherland en ‘Help Me Through The Night’ van zijn oom Ede Staal. Ook eigen werken van Roon Staal zoals ‘The Garden Of Light’, ‘By Her Side’, ‘Morgen Komt Eraan’ en het tedere ‘You Turn My World Around’ komen voorbij tijdens het concert. Meer info en kaarten: www.roonstaal.com of tel. 06-15403125.


Staal stond in verschillende musicals. Als 11-jarige jongen speelt hij de rol van Gavroche in de musical ‘Les Misérables’. In de rockopera ‘Tommy’ speelt hij de titelrol in 2002 met topmusici van het Koninklijke Luchtmacht Orkest. Met Henk Poort speelt Roon Staal in 2006 in de musical ‘Rembrandt’ en in de musical ‘Petticoat’ zijn Chantal Janzen, Hajo Bruins en Freek Bartels zijn medespelers in 2011.