Gratis webinars over piekeren, slapen en stress

NIJMEGEN - Dit voorjaar verzorgt de afdeling preventie van Pro Persona Connect gratis webinars over slapen, piekeren en stress. Merkt u dat slecht slapen, piekeren of een gespannen gevoel steeds meer regel zijn dan uitzondering? Wilt u inzicht krijgen in uw gewoontes en deze leren doorbreken? Tijdens de webinars worden inzichten en tips gedeeld om uw klachten te verminderen. Na afloop krijgt u een hand-out met de gedeelde informatie en opdrachten waar u thuis verder mee aan de slag kunt. 

Beter slapen: 24 maart. Piekeren: 12 april. Stress:12 mei, alle bijeenkomsten van 19.30 tot 20.45 uur. U volgt de webinars online en anoniem via Zoom. Na aanmelding ontvangt u een link en meer informatie over deelname. U kunt zich aanmelden via Pro Persona Connect, preventie@propersona.nl o.v.v uw woonplaats. 

Let's Make 
Comedy festival

WIJCHEN - Na een geslaagde eerste editie komt het Let’s Make Comedy festival terug! Samenwerkende Gelderse Podia gaan op zoek naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. In maart zijn de kwartfinales. Zo staat woensdag 16 maart een optreden in Theater 't Mozaïek in Wijchen op de planning. Aanvang 20.15 uur. Kaarten 14,00 euro, boeken via www.mozaiekwijchen.nl.  

In de Lindenberg in Nijmegen strijden vervolgens de acht halvefinalisten op 24 en 25 maart om de felbegeerde finaleplek. En op zaterdag 26 maart is de finale in het Posttheater in Arnhem. 

Erik Krikke over 'Keihard opstaan'

WIJCHEN - Erik Krikke bracht de afgelopen jaren zijn indringende relaas over de verwoestende impact van PTSS in boekvorm, in muziek én in een theaterconcert. In het nieuwe theaterconcert 'Keihard opstaan' van Erik Krikke & 7even Bridges staat de onoverwinnelijkheid centraal. Want de strijd met de mentale en morele verwondingen blijft. ‘Keihard opstaan' gaat over vallen, opstaan, angst, strijden, bezinnen, overwinnen, zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Te zien donderdag 17 maart in Theater 't Mozaïek in Wijchen. Aanvang 20.15 uur. Kaarten 21,50 euro.

Te boeken via www.mozaiekwijchen.nl