(Foto Peter Lodder fotografie)
(Foto Peter Lodder fotografie) Foto:

Festival TREK biedt in het Hunnerpark
een podium aan talent uit regio Nijmegen

NIJMEGEN - Festival TREK is voor komend seizoen op zoek naar talent. Van 26 tot en met 29 mei komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Hunnerpark in Nijmegen. De organisatie is op zoek naar singer-songwriters, akoestische bandjes, kleinkunst-, dans- en theateracts.


Festival TREK staat - naast een gevarieerd aanbod aan mobiele foodtrucks - garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. In het stadspark is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent. Festival TREK roept alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via www.festival-trek.nl


Op het festivalterrein is er naast het overdekte hoofdpodium een extra podium gecreëerd, waar uiteenlopende acts acte de présence kunnen geven in een ontspannen setting. Ook zijn er optredens mogelijk in de intieme theatertent. 

"Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkomen we jullie om te schitteren op één van de podia van Festival TREK”, aldus Emile Faulborn, organisator Festival TREK. Er zijn acts en optredens variëren van intieme podiumoptredens, tot disco klassiekers en van dansacts, tot goocheltrucs. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven.