Blick.
Blick. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Dit is Blick, een knappe gecastreerde kerel van 1 jaar oud. Blick is een lieve, enthousiaste, gehoorzame en aanhankelijke hond die op zoek is naar zijn gouden mand.

Hij is zeer actief en gek op wandelen, rennen, zwemmen en spelen. Ook is hij erg leergierig en is hij dol op onder andere speurwerk.

De omgang met andere honden is goed en hij speelt graag met ze.

Blick is één bonk energie en kan in zijn enthousiasme ook erg onbehouwen zijn. Om deze reden zijn we op zoek naar een thuis, waar geen kinderen aanwezig zijn.

Het is van belang dat zijn nieuwe baasje(s) ervaring heeft/hebben met honden aangezien Blick een erg gevoelige hond is die enige begeleiding nodig heeft.

Blick is verder goed gezond, heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft een Europees paspoortje.

Blick komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is daar als pup vastgebonden aan een hek gevonden. Hij werd geadopteerd en kwam uiteindelijk in Nederland bij een gezin wonen. Helaas blijkt nu dat het drukke gezinsleven niet goed past bij Blick en wordt er uitgekeken naar een nieuw rustig thuis voor hem.

Wie is er bereid om veel te ondernemen met deze stoere vent, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan? Ben je benieuwd of Blick bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.


Afbeelding