Lentewandeltocht: lopen door glooiende
en bosrijke omgeving van Nijmegen

NIJMEGEN - WSV Zwanenveld en Scoutinggroep ZV De Batavieren verzorgen zaterdag 26 en zondag 27 maart voor de 62ste keer de Lentewandeltocht. 

De Lentewandeltocht vertrekt vanaf de blokhut van ZV De Batavieren aan de Grootstalselaan 13 in Nijmegen. Vanaf daar leiden afwisselende routes de wandelaars door de glooiende en bosrijke omgeving van Nijmegen. 
Afhankelijk van de gekozen route lopen wandelaars over de stuwwal, de bossen van Berg en Dal en Groesbeek. De 40 km route loopt deels over de Zevenheuvelenweg.

Verschillende afstanden

Ook voor beginners, rustzoekers en gezelligheidslopers is de Lentewandeltocht een geschikt wandelevenement. U kunt namelijk kiezen uit de volgende afstanden: 5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 30 en 40 km. U kunt zich vooraf inschrijven op www.lentewandeltocht.nl. U kiest uw route en tijdvak en kunt online het inschrijfgeld betalen. 

Het is ook mogelijk om op de wandeldagen zelf in te schrijven. Dat kan bij het startbureau aan de Grootstalselaan. Het startbureau is open vanaf 08.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden 3,50 euro (7,00 of 5,00 euro als u een beloning wenst).