Stoppen met roken met
'De Tweede Adem'

NIJMEGEN - Ben je gestopt met roken en kan je extra steun gebruiken? Of heb je het verlangen om rookvrij te leven? Kom dan naar de zelfhulpgroep ‘De Tweede Adem’. Deelname is gratis.

Een zelfhulpgroep is een groepje mensen dat elkaar steunt. In dit geval om rookvrij te leven. Veel mensen lukt het om kort te stoppen met roken. Langdurig gestopt blijven met roken gaat veel beter met steun van elkaar. Dit is een initiatief van de gemeente Nijmegen, Pharos en de HAN. De groep komt elke woensdag van 14.30 tot 16.00 uur bij elkaar in wijkcentrum De Brack aan Leuvensbroek 1200 in Nijmegen (Lindenholt). Eventueel kan je ook via videobellen deelnemen. Meld je per mail aan bij Marieke Helmus: nijmegenrookvrij@pharos.nl


Personal storytelling

NIJMEGEN - 'Dramaplaats | theaterworkshops voor zeggingskracht' verzorgt proefworkshops personal storytelling op maandag 21 en donderdag 24 maart om 19.00 uur en zondag 27 maart om 12.00 en 14.30 uur. De deelnemers oriënteren zich op leren vertellen en hun persoonlijke verhaal voor het voetlicht brengen. De proefworkshops zijn in de Krayenhoffkazerne (atelier no. 28) aan de Molenveldlaan. Deelname 7,50 euro voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Aanmelden: post@dramaplaats.nl of ga naar www.dramaplaats.nl. 


De workshops zelf beginnen medio april.