Impressie van de nieuwbouw.
Impressie van de nieuwbouw. Foto:

Start bouw Zaligerhof met een ‘knal’

Het eerste verkochte project in Hof van Holland

NIJMEGEN - Met het op ludieke wijze aansteken van vuurwerk gaf wethouder Noël Vergunst het ‘knallende’ startsein voor de bouw van Zaligerhof, een nieuwbouwproject van gebiedsontwikkelaar VanWonen in samenwerking met Reinbouw. Het is het eerste verkochte project in de Nijmeegse gebiedsontwikkeling Hof van Holland. 

Zaligerhof biedt een gevarieerd woonaanbod met 65 koopwoningen, 23 huurwoningen en een commerciële ruimte. Een wijk omgeven door groen en natuur. Met Waalstrandjes aan de zuidkant en stedelijk wonen aan de noordkant.

De wethouder feliciteerde alle aanwezigen met de aankoop van hun woning in deze moeilijke woningmarkt: "Zaligerhof draagt met koop- maar ook met huurwoningen bij aan de woningbehoefte. Wonen in Hof van Holland is het beste van twee werelden: in een gezellige wijk met winkels en voorzieningen om de hoek en het heerlijke buitengebied dichtbij." 

Het nieuwbouwproject Zaligerhof wordt een nieuwe buurt in Hof van Holland in de Waalsprong. Het heeft een unieke ligging door de mix van groen, natuur, Waalstrandjes en op enkele fietsminuten afstand van het historisch centrum van Nijmegen. De woningen betreffen 3- en 4-laagse herenhuizen met ieder hun eigen gevelbeeld. En met veel variatie in erkers, frans balkon, veranda, metselwerk. De nieuwe bewoners van Zaligerhof hebben het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong binnen handbereik.