De jeugdleden krijgen instructie.
De jeugdleden krijgen instructie. Foto: sv Orion

Orion zoekt voetbaltalent: stagetraining voor jeugd tot en met 18 jaar

Algemeen

NIJMEGEN - Sv Orion uit Nijmegen is voor het voetbalseizoen 2022-2023 op zoek naar versterking van de jeugdselectieteams. Talentvolle voetballers en voetbalsters uit Nijmegen en omgeving worden uitgenodigd voor een (vrijblijvende en kosteloze) stagetraining. Deze trainingen staan open voor zowel jongens als meiden en zijn bedoeld voor zowel veldspelers als keepers tot en met 18 jaar. 

 Een stagetraining houdt in dat een speler of speelster in de periode van maart tot en met mei in ieder geval drie keer meetraint met één van de selectieteams van Orion. De trainingsdata worden in overleg met de speler vastgesteld. Na afloop van de stageperiode wordt er in overleg met de speler en ouders bepaald hoe een eventueel vervolg er uit komt te zien. Begin juni worden de definitieve selectieteams voor het seizoen 2022-2023 bekendgemaakt. 

Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. De selectieteams spelen op hoofdklasse- en divisieniveau. Orion staat momenteel op de 52e plaats in de top 200 van best presterende Nederlandse Amateurvoetbalverenigingen. 

Orion is een samenwerkingspartner van NEC en is gecertificeerd KNVB lokale jeugdopleiding. Het eerste elftal speelt in de Hoofdklasse B (zondag) met hoofdzakelijk spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. 

Aanmelden voor de stagetrainingen kan via www.sv-orion.nl