Klaas zoekt een nieuw thuis.
Klaas zoekt een nieuw thuis. Foto:

Verhuisdier van de week

NIJMEGEN - Klaas is een gecastreerde Europese korthaar kater van 10 jaar oud.

In 2017 kwam hij in het asiel terecht en in 2018 werd hij door zijn huidige baasje geadopteerd. In het begin was het erg moeilijk en ontbrak het bij Klaas aan vertrouwen. Hij kon toen stevig uithalen en ook weleens bijten.

Met veel geduld en liefde heeft het baasje het vertrouwen van Klaas weten te winnen en nu toont Klaas dat gedrag heel af en toe nog als hij spanning ervaart. 

Klaas houdt erg van het buitenleven. Vanwege de verhuizing van zijn huidige baasje naar een appartement is het voor Klaas helaas niet meer mogelijk om naar buiten te kunnen gaan. Dat vindt hij overduidelijk niet fijn en om deze reden wordt er een nieuw fijn thuis voor hem gezocht. 

We zijn op zoek naar een thuis (met tuin) zonder kinderen en bij een baasje (of baasjes) die al enige ervaring met katten heeft/hebben.

Klaas is een hele lieve en aanhankelijke kat, die het heerlijk vindt om lekker bij je te komen liggen en geaaid te worden. Hij is goed gezond, heeft een paspoort, is gechipt en heeft zijn prikjes gehad.

Ben je benieuwd of Klaas bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.