Een leraar geeft voorlichting over werken in het onderwijs.
Een leraar geeft voorlichting over werken in het onderwijs. Foto:

Carrièreswitch: Leraar in Nijmegen

NIJMEGEN - Denk je aan een carrièreswitch? Leraar in Nijmegen houdt woensdag 30 maart een oriëntatieavond om al je vragen over een switch naar het leraarschap te beantwoorden. De avond is in het Kandinsky College in Nijmegen van 19.00 tot 22.00 uur. 

Tijdens de avond krijgen geïnteresseerden voorlichtingen en er zijn sprekers, zoals Thjum Art en Ismail Aghzanay (Leraar van het Jaar 2021). Deelnemers maken tijdens de meet & greet kennis met docenten, studenten en loopbaancoaches. Daar kunnen zij terecht met vragen over het leraarschap en wat er bij het vak komt kijken.

Leraar in Nijmegen is opgericht door de Nijmeegse middelbare scholen en mbo-scholen om het best mogelijke onderwijs te kunnen blijven bieden. Ze hebben de handen ineen geslagen met de lerarenopleidingen van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) en de Radboud Universiteit. Naast de oriëntatieavond organiseren ze op 6, 7 en 8 april de driedaagse training Zin in Lesgeven. De training is bedoeld om toekomstige docenten te motiveren en te enthousiasmeren voor het vak. 

Aanmelden voor de activiteiten via:
leraarinnijmegen.nl/activiteiten