De schop gaat in de grond. (Foto: Eric van Haalen)
De schop gaat in de grond. (Foto: Eric van Haalen) Foto:

Bouwactiviteiten op
lege plek nabij Plein 1944

NIJMEGEN - De schop gaat eindelijk in de grond. Lange tijd was het een lege plek, nu wordt op de hoek Bloemerstraat en Doddendaal nabij Plein 1944 gebouwd.   

Op die plek was eerder bioscoop Luxor gevestigd, later bood het pand onderdak aan Intersport. Na de sloop van het gebouw lag de plek er jaren desolaat bij. Nu gaat Hendriks Vastgoed er een woontoren realiseren met 136 appartementen. Op de begane grond komt een Albert Heijn To Go. De oplevering staat gepland voor eind 2023. 


Borstkanker en dilemma's 

NIJMEGEN - Dilemma's in de communicatie over borstkanker. Wat zijn de behandelopties en wie beslist daarover? Zijn er negatieve effecten op langere termijn, en zo ja welke? Dat zijn de thema's van een interactieve bijeenkomst over borstkanker maandag 28 maart in het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Gratis toegang. 
Inleiders zijn chirurg oncologie Luc Strobbe en verpleegkundig specialist oncologie Franka Alofs. Ook krijgt u informatie over de werkwijze van de lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker en de thema's die daarin aan de orde (kunnen) komen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en mee te praten over het onderwerp. Voor meer info en aanmelding kijk op de website www.marikenhuis.nl.



Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding