René Mioch: Films & Sterren in het theater

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Al meer dan 35 jaar reist Mioch de wereld over om de sterren van het witte doek te ontmoeten, te ondervragen of te volgen. In zijn theaterprogramma Films & Sterren spreekt Mioch over zijn belevenissen in de nationale- en internationale entertainmentindustrie. Aan de hand van persoonlijke anekdotes en (vaak nooit vertoonde) archieffragmenten geeft hij een uniek kijkje in de wereld van Glitter & Glamour. René Mioch komt 12 april en 1 mei naar Pathé Nijmegen. Voor tickets en meer informatie: www.pathe.nl/renemioch

Er komen tijdens zijn show bijzondere momenten voorbij met bijvoorbeeld Bette Davis, Steven Spielberg, Denzel Washington, Julia Roberts, Meryl Streep, Beyonce, Madonna, Johnny Depp, Brad Pitt, Will Smith, Robert Pattinson en vele anderen. Ook gaan we met hem mee naar de filmfestivals van Cannes en Venetië, naar de Oscars, de Gouden Kalveren en Golden Globes.

Met zijn enorme passie voor film en zijn liefde voor de makers, neemt René het publiek mee in de wereld van regisseurs en acteurs, en geeft hij een inkijkje in hoe het is beroemd te zijn. Want zodra René over zijn werk begint te vertellen komt die wereld, die zo ver weg lijkt, voor een avond heel dichtbij. Het publiek kan meepraten en/of vragen stellen over hun idolen, waardoor iedere voorstelling anders zal zijn.