Schrijfster Yvonne Keuls vertelt over haar leven en werk

Algemeen Kort nieuws

WIJCHEN - Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en veel geprezen schrijfster. Zondag 10 april komt ze met de voorstelling ‘Beestjes’ naar Theater ‘t Mozaïek in Wijchen. Aanvang 15.00 uur. Entree 17,50 euro. Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl  

Keuls werd geboren in Nederlands-Indië en kwam op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Yvonne Keuls schrijft met warmte, humor en realiteitszin en weet met haar persoonlijke getinte en ontwapende werk een groot publiek aan zich te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur.

Ze weet haar schrijverschap met haar stem een extra dimensie te geven. Ze is een rasvertelster en neemt haar publiek mee op reis door haar leven en haar werk. En passant stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor en dat kan leiden tot hilarische momenten. 

Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door Pax Gritter die Franse, Italiaanse en Engelse volksliedjes zingt en zichzelf begeleidt op gitaar.